m
About Factory

Pellentesque habitant morbi tristique ore senectus et netus pellentesques Tesque habitant.

Follow Us On Social
 

O nama

DELATNOST

Firma Pneumatik flex osnovana je 1970. godine i jedan je od lidera na tržištu sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom kada je u pitanju proizvodnja i servisiranje hidrauličih i pneumatskih komponenti.

Prvobitna delatnost firme se odnosila na proizvodnju i servis fleksibilnih i krutih cevi i creva za sprovodenje fluida (tečnosti, gasova, rasutih i žitkih materija) da bi se zajedno sa privatizacijom, delatnost firme proširila na izradu i održavanje hidrauličnih sistema.

Pneumatik flex se danas bavi:

PLANIRANJEM

PROJEKTOVANJEM

PROIZVODNJOM

PRODAJOM

SERVISIRANJEM

hidrauličnih i pneumatskih sistema (pumpe, hidromotori, ventili, cilindri, akumulatori, agregati…) i fleksibilnih creva sa priključcima svih vrsta i namena.

PROIZVODNJA

Proizvodni program Pneumatik flex-a obuhvata:

Proizvodnju hidrauličnih pogona po sistemu inženjeringa

proizvodnju hidrauličnih agregata

proizvodnju i servis hidrauličnih cilindara

proizvodnju hidrauličnih blokova

proizvodnju uređaja za filtriranje

montaži cevovoda u okviru hidrauličnih pogona

servisiranju raznitih mašina sa hidrauličnim pogonom

plasmanu hidrauličnih komponenti proizvodnje PARKER

proizvodnju creva

CILJ I MISIJA

Cilj firme Pneumatik flex je da kontinuiranim razvojem svojih proizvoda, kvaliteta u pružanju usluga, podizanjem standarda, očuva poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata kao i reputaciju na domaćem i međunarodnom tržištu. Kao potvrdu standarda kvaliteta firma poseduje sertifikat o kvalitetu TÜV SÜD sistema za upravljanje kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001. Pored odobrenja za rad sa vojnim ustanovama, značajno je napomenuti dugogodišnju uspešnu saradnju sa Fakultetom tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Pneumatik flex je takođe distributer i zastupnik firme PARKER, jedne od vodećih firmi u svetu u području hidraulike i pneumatike.

Osim posvećenosti kvalitetu proizvoda i pruženih usluga, jedna od prednosti koje firma Pneumatik flex poseduje je ta što su svi resursi firme usmereni na brzo uočavanje problema, i da se isti kvalitetno, efikasno i u što kraćem vremenskom periodu otkloni. Dokaz ovakvog postupanja je dugogodišnje poverenje naših korisnika kao i liderstvo firme na tržištu.

Cilj Pneumatik flex-a je da u narednom periodu proširi delatnost uvođenjem novih proizvoda i programa u svoju ponudu, kao i izlazak na evropsko tržište.